Darujemo knjigu: Teresa Medeiros – Jedna noć skandala

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Terese Medeiros ‘Jedna noć skandala’.

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 1. studenoga
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 2. studenoga
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Odmjereno ponašanje Carlotti Anne Fairleigh nikada nije dolazilo prirodno – čak ni večeras, kada se ljupka, nepromišljena gospođica konačno po prvi put trebala predstaviti društvu. Dok čeka na izlazak ne može si pomoći a da je ne izjeda znatiželja zbog tamne kuće u susjedstvu. Šuška se da je to napušteni dom Haydena St. Claira, čovjeka kojeg je društvo prozvalo ‘Ubojitim Markizom’. Sigurno joj jedan mali pogled kroz prozor prije zabave neće škoditi…

Naravno, ova posljednja avantura završava katastrofom: potpuno ugrožena ugleda Carlotta je… zaručena! Ubrzo je na putu prema divljinama Cornwalla u društvu naočitog, misterioznog markiza čije se ime u visokom društvu izgovara uz dozu straha i prijezira.

No postoji nešto uzbudljivo – i iznenađujuće nježno – u svezi s njezinim mračnim, nedodirljivim mladoženjom, a žudnja je u njegovim očima neosporiva. Prije nego što se Lottie preda čežnjama svoga srca, mora otključati tajne Haydenove prošlosti, koliko god skandalozne – ili stravične – one bile.

Romani američke spisateljice Terese Medeiros redovito se pojavljuju na ljestvicama bestselera New York Timesa. Svoj je prvi roman napisala s 21 godinom i otad osvaja srca čitateljske publike, posebice ljubitelja romansi. Uspješnicama ‘Nevjesta i zvijer’, ‘Šarmantni princ’ i ‘Tvoja do zore’ ova je kraljica ljubavnih romana našla svoj put i do hrvatskih čitatelja.

Tagged: , , , , , , , ,