Darujemo knjigu: Vedrana Rudan – Kosturi okruga Madison

U suradnji s izdavačkom kućom VBZ, darujemo 2 primjerka knjige Vedrane Rudan ‘Kosturi okruga Madison’.vedranarudan-kosturi_okruga_madisonKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime, adresa i telefon         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 11. listopada
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 12. listopada

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na:[email protected]

U ovom romanu ‘najkontroverznije’ hrvatske autorice Vedrane Rudan pratimo dvije ljubavne priče, zapravo dva ljubavna trokuta. U jednom je gospođa Pavica koja je sa 70 godina napokon pronašla ljubav svog života, ali tradicionalna je Primorka koja se ne usuđuje ostaviti svog muža. U drugom je njezina kći Ana, lijepa i samosvjesna žena, koja se mora suočiti s tim da njezin muž, koji je voli i kojeg voli, ima ljubavnicu. Kroz te arhetipske peripetije autorica nas vodi sigurnom rukom, pokazujući nam sve dvojbe, sumnje i strahove žena koje istovremeno i vole i boje se. Vedrana Rudan je ponovo hrabra i beskompromisna, ponovo razobličuje laži i licemjerje, ali ovaj put, što će mnoge iznenaditi, ispisuje i vrlo nježne stranice u kojima plastično i tankoćutno hvata i najfinija podrhtavanja zaljubljenog bića.

Knjiga Vedrane Rudan ‘Kosturi okruga Madison’ slojevito je djelo, pisano tako kao da majka, koja posthumno šalje pismo svojoj kćeri, sjedi kraj vas i priča vam o svom životu, braku i djeci, te ‘čovjeku svog života’ kojeg je upoznala sa 70 godina. Čitajući ‘Kosture okruga Madison’ možete se nasmijati do suza, ali i proplakati od očaja. Knjiga je duhovita, mudra i životna, protkana ljubavlju i sjetom, poput lijepe portugalske fado pjesme.
Mirjana Krizmanić

Tagged: , , , , , , , , ,