Darujemo majice iz filma Na rubu budućnosti

U suradnji s kinodistributerom Blitz darujemo 3 čitatelja/ice s po 1 majicom (različitih motiva) iz filma ‘Na rubu budućnosti’.Na rubu budućnosti - unisex majicaKratko napišite zašto želite osvojiti majicu i koju:

A) 1 x žensku majicu
B) 1 x mušku-unisex majicu (maslinastu)
C) 1 x mušku-unisex majicu (crnu)

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 4. lipnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 5. lipnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Na rubu budućnosti - ženska majicaEkipa filma ‘Na rubu budućnosti’, glavni glumci Tom Cruise i Emily Blunt te režiser Doug Liman krenuli su u dosad neviđeni pothvat: samo u jednom danu prisustvuju trima svjetskim premijerama u gra­dovima koji su međusobno udaljeni nekoliko tisuća kilometara na dva kon­tinenta.

Zvijezde novog Warner Bros-ovog SF blockbustera tako su se pojavili na crvenim tepisima Londona, Pariza i New Yorka, u kojima se i događa radnja filma, a poput glavnog junaka pukov­nika Williama Cagea (Cruise) oni će se naći zarobljeni u vremenu.

Na rubu budućnosti - muška majicaNapeta triler priča ‘Na rubu budućnosti’ smještena je u svijetu budućnost u kojem bitka protiv nepobjedivih izvanzemaljaca samo što nije izgublje­na. Spas bi mogla pružiti jedino nevjerojatna taktika: Živi. Umri. Ponovi. Upravo nju, protiv svoje volje, primijenit će pukovnik William Cage (Cruise) časnik bez ijednog dana borbenog iskustva koji pogiba na samou­bilačkom zadatku i nađe se u vremenskoj petlji u kojoj mora neprekidno proživljavati istu brutalnu borbu u kojoj svaki put iznova i iznova pogiba. No, sa svakom bitkom on uspijeva pridobiti sve više suradnika, među koji­ma se nađe i Rita Vrataski (Blunt). Svaki njihov ponovni susret značit će da su korak bliže pobjedi…

‘Na rubu budućnosti’ u hrvatskim kinima se prikazuje od četvrtka 29. svibnja.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,