Darujemo ulaznice: Ansambl Antiphonus i New Trinity Baroque

U suradnji s Ansamblom Antiphonus, 2 čitatelja/ice darujemo s po 2 ulaznice za njihov koncert s New Trinity Baroque, koji će se, pod vodstvom dirigenta Tomislava Fačinija, održati u crkvi sv. Katarine u nedjelju, 24. travnja (20 sati).Ansambl AntiphonusKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 23. travnja u 23.59 sati
Ime dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 24. travnja u 00.30 sati

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

U sklopu svog tradicionalnog ciklusa Trinitas, Ansambl Antiphonus udružit će snage s čuvenim ansamblom iz Atlante, New Trinity Baroque, koji čine glazbenici par excellence iz cijelog svijeta, a vodi ga Predrag Gosta, orguljaš, utemeljitelj ansambla te glazbeni pionir u istraživanju rane glazbe. Njihova je posebnost u tome što sviraju na povijesnim instrumentima, odnosno originalima ili kopijama iz doba glazbe koja se izvodi i pritom prate najsuvremenije trendove izvođenja barokne glazbe.

New Trinity Baroque-Atlanta (SAD)New Trinity Baroque najavio je Antiphonusove ovogodišnje cikluse koncertom u Muzeju za umjetnost i obrt. Sada je pravi trenutak da zajedničkim snagama postavimo djela u kojima će snaga vokalnih i instrumentalnih solista ansambala doći do punog izražaja, a to su  Bachova kantata Lobet Gott in seinen Reichen BWV 11 te Dixit Dominus Baldassarea Galuppija – nove zagrebačke premijere’, najavio je Tomislav Fačini, koji se za svaki koncert potrudi osmisliti jedinstven i uzbudljiv program.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na ulasku u crkvu sv. Katarine, sat vremena prije početka, i to po cijeni od 70 kuna, a za studente, grupe i umirovljenike te prijatelje Ansambla Antiphonus za 35 kuna.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,