Darujemo ulaznice: Atlantida s gostima – Tereza, Ibrica i klapa Fortuna

U suradnji sa zagrebačkim klubom Metropolis darujemo 2 čitatelja s po 2 ulaznice za koncert dubrovačke grupe Atlantida, koji će se održati u subotu, 3. listopada u 22.30 sati.
Atlantida-klub MetropolisKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR3
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 1. listopada
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 2. listopada
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Atlantida se vraća pred zagrebačku publiku! U klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10), 3. listopada uz podršku poznatih dubrovačkih glazbenika proslavit će 25 godina rada. Kao posebni gosti na ovom žestokom rokerskom srebrnom piru, Atlantidi će se na pozornici pridružiti Tereza Kesovija, Ibrica Jusić te klapa Fortuna i Ivo Letunić na lijerici.

‘Uzbuđeni smo što nakon Dubrovnika slavimo i u Zagrebu! Vraćamo se nakon nekoliko godina i ovo je prava prilika da pružimo zagrebačkoj publici žestoku svirku s našim gostima u ovoj obljetničkoj godini kada slavimo 25 godina rada. Mislimo i da će posebno zanimljivo biti čuti šansone, zabavne pop hitove i etno pjesme u rock metal izdanju’ najavljuju žestoki gospari.

Svi koji cijene vrhunsku izvedbu i odličan vokal Davora Ercega neće ostati razočarani izvedbama hitova ‘Lađe’, ‘Sami u kamenu’, ‘Lutam pod oblacima’, ‘Premalo za san’, ‘Dodir u bojama’, ‘Samo tren’ i ostalih hitova benda koji je pri samom izlasku povratničkog albuma već bio predložen za nominacije za pet Porina.

Dubrovački band Atlantida djeluje od 1990. godine, naslonjen na čvrsti ritam i melodična pjevanja te stvara glazbeni pravac koji zasigurno nije ‘potrošen’ na našoj glazbenoj sceni. 1994. objavljuje prvi studijski album ‘Eyes of Reallity’, u izdanju diskografske kuće Euroton. Koristeći etno kao nadopunu svojih uradaka, Atlantida u svojoj drugoj fazi rada, sredinom 1999. predstavlja EP ‘Sami u kamenu’. Uspjeh tog EP-a, iako je bend 2000. prestao s aktivnom svirkom, nekoliko godina kasnije rezultira ponovnim okupljanjem članova. Djeluju u sastavu: Davor Erceg – vokal, Niko Novaković – gitara, Alan Lasić – bas, Maro Zajec – bubnjevi, Aljoša Lečić – klavir/sinthovi. U 2012. godini Atlantida je izronila ponovno iz dubina i publici podarila jedan od najljepših rock albuma te godine, koji je na prvu osvojio kritičare i poklonike rock zvuka, a i šire. Zadnjim singlom ‘Samo tren’ pokazuju svu raskoš u stvaranju balada, a u pripremi je i novi album.

Atlantida, Ibrica Jusić i Tereza KesovijaBogatstvo koncertne izvedbe koja je podigla Dubrovnik na noge, 3. listopada u klubu Metropolis doživjet će i zagrebačka publika. Bit će to pravi mix žanrova u odličnoj svirci Atlantide i gostiju. Naime, dubrovački rockeri ljetos su svojem Gradu priredili noć za pamćenje. Bajkoviti Park Orsula ugostio je ‘Dubrovačku scenu u malom’ koja je složno pred brojnom publikom proslavila 25 godina rada rock benda Atlantida. Na sceni su im se pridružili Tereza Kesovija i Ibrica Jusić, a etno zvukovi s klapom Fortuna raširili su se preko Orsule prema Gradu i moru.

Potražite već danas svoju ulaznicu po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 50 kuna za koncert Atlantide & goste, 3. listopada s početkom od 22.30 sati.

Prodajna mjesta, Metropolis klub (Avenija Dubrovnik 10) i putem sustava Eventim.

Više informacija i ulaznice na: 091/440-0302 te www.metropolisklub.hr


Leo Babauta - Manje je više
Darujemo knjigu: Leo Babauta – Manje je više

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,