Darujemo ulaznice: Balet Kraljevi bogova u HNK-u

U suradnji s HNK Zagreb darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za baletnu predstavu ‘Kraljevi bogova’ u koprodukciji HNK i Muzičkog biennalea Zagreb , koja će biti izvedena u petak, 15. svibnja u 19.30 sati.Kraljevi bogovaKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 14. svibnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 15. svibnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Koreograf je Pascal Touzeau, uvaženi europski baletni umjetnik originalnog koreografskog rukopisa, koji je i autor scenografije, kostimografije i oblikovanja svjetla. Glazbu za balet ‘Kraljevi bogova’ skladali su mladi hrvatski skladatelji: Tomislav Oliver za prvi dio ‘Kompleksna poezija’ i Ivana Kiš za drugi dio ‘Mehanizam sebičnog gena’.

U predstavi nastupaju Edina Pličanić, Olja Jovanović Zurovac, Petra Vargović Stanciu, Iva Vitić Gameiro, Milka Hribar Bartolović, Natalia Horsnell, Tomislav Petranović, Leonard Jakovina, Azamat Nabiullin, George Stanciu, Guilherme Gameiro Alves, Tamás Darai uz ostale soliste i gotovo cjelokupni ansambl Baleta HNK u Zagrebu.

Praizvedba baleta ‘Kraljevi bogova’ je izvedena 25. travnja u sklopu 28. Muzičkog biennalea Zagreb i nastavak je tradicionalne suradnje Baleta Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu i Muzičkog biennalea Zagreb.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,