Darujemo ulaznice: Dino Dvornik – Ti si nam u mislima

U suradnji s klubom Metropolis darujemo 3 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za koncert u spomen hrvatskom kralju funka, koji će se održati u subotu 8. travnja, a na kojem će nastupiti bend Official Tribute to Dino Dvornik i njihovi gosti Ivana Banfić, Željko Banić Bane, Ervin Baučić…

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR3
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 6. travnja u 23.59 sati
Ime dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 7. travnja  u 00.30 sati

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Prije tri godine Metropolis klub pucao je po šavovima u funky ritmovima zahvaljujući ludoj atmosferi koju je napravila ekipa benda Official Tribute to Dino Dvornik. Večer za pamćenje koja je lansirala te glazbene čarobnjake na brojne pozornice, ostala je svim posjetiteljima u mislima. Stoga je ekipa novozagrebačkog kluba Metropolis odlučila vratiti čarobni funky doživljaj, ali ovoga puta u proširenom izdanju.

Možemo reći da se od prvoga nastupa u Metropolis klubu, oko Official Tribute to Dino Dvornik podigla prašina što se tiče samog benda. U proteklih nekoliko godina nastupali su na brojnim manifestacijama te velikim festivalima poput Beer Festa u Beogradu i upotpunili koncertnu priču s Dininim hitovima kako prema starijoj tako i mlađoj publici.

Saksofonist Tribute to Dino Dvornik benda i član Prljavog kazališta, Ivica Premelč, povodom ovog koncerta, rekao je: ‘Drago nam je da smo ponovo u Metropolisu tamo gdje je sve i počelo te zahvaljujemo event manageru Roku Staniću na pozivu na veliki koncert uz prošireno izdanje banda Tribute Dino Dvornik. Nadamo se da će to ponovno biti jedna odskočna daska za dalje i da ćemo još jednom pokazati koliko cijenimo rad te osobnost našeg Dine Dvornika. Zato mu 8. travnja posvećujemo koncert. Očekujemo vas u velikom broju u Metropolisu i spremamo nekolicinu malih iznenađenja koje sada nećemo otkriti.’

Grupu Tribute to Dino Dvornik čine ponajbolji hrvatski glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog pjevača. Vrhunski bubnjar Damir Šomen svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album ‘Live in München’, zajedno s klavijaturistom Gojkom Tomljenovićem koji je inače dugogodišnji član pratećeg benda Josipe Lisac i grupe The Bastardz.

Na gitari je Zoran Jager Jex, gitarist i osnivač grupe Bastard Bas, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i glavni član nekadašnje grupe Protokol. Iza druge klavijature krije se Jurica Leikauff, desetogodišnji član posljednjeg Dinina benda 4Funk i član Prljavog kazališta te Ivica Premelč, saksofonist Prljavaca te glavni član Dino Dvornik Tribute benda. Vokal Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane, koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih Dininih pjesama, ujedno je i bivši frontmen grupe Radio Luksemburg. Također, Nikola se može unatrag nekoliko godina pohvaliti i velikom suradnjom s grupom Songkillers te sudjelovanjem finalnog regionalnog showa ‘X factor’.

Na koncertu će biti izvedeni svi najveći hitovi hrvatskog kralja funka, uključujući i one sa zadnjeg albuma. Što reći od Dini, jedan jedini – neponovljiv! Autentičan, svoj, za mnoge kralj funka ni dan danas nije prežaljen, a njegovi zarazni ritmovi odzvanjaju u srcima mnogih njegovih sljedbenika i prenose se s generacije na generaciju. ‘Ćaća funka’ kako ga zovu u rodnom Splitu u samom početku krenuo je u ozbiljnije glazbene vode. Kako ga nije zanimala klasična glazba, okrenuo se funku. Snimio je prvu ploču i s pjesmom ‘Tebi pripadam’ kao debitant osvojio nagradu stručnog žirija za najbolju skladbu. Zahvaljujući njegovoj energičnosti publika je s velikim zanimanjem prihvatila i niz novih hitova poput ‘Manijak’, ‘Ti si mi u mislima’; ‘Ja bih preživio’, ‘Ljubav se zove imenom tvojim’, ‘Zašto praviš slona od mene’ te mnogih drugih od kojih su pjesma ‘Afrika’ te albumi ‘Enfant terrible’ i ‘Vidi ove pisme’ nagrađeni Porinima.

I dan danas Dino Dvornik u svim sferama glazbene scene spominje se kao jedan od najvećih umjetnika koji je uzor mnogima. Stoga, ne propustite live koncert Official Tribute to Dino Dvornik u jedinstvenom ambijentu kluba Metropolis i uživajte u najvećim hitovima glazbe funky čarobnjaka.

Kako se na zadnjem velikom happeningu tražila karta više i čekalo se u redu, osigurajte svoje ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25 kn na vrijeme na prodajnim mjestima sustava Eventim (Tisak, Tisak Media) i u klubu Metropolis (svakim danom od 9 do 2 sata) po cijeni 25 kn te na dan koncerta po cijeni od 35 kn. Više informacija na: 091/ 440-0302, Metropolis.

Tagged: , , , , , , , , , , ,