Darujemo ulaznice: Glazba iz raja i pakla u Klovićevim dvorima

U suradnji s Ansamblom Antiphonus, darujemo 2 čitatelja/ice s 2 po ulaznice za koncert ‘iz raja i pakla’, koji će se održati u srijedu, 1. srpnja (21 sat) u atriju Klovićevih dvora.Ansambl AntiphonusKratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR3
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 30. lipnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 1. srpnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Ansambl Antiphonus poziva na slatke glazbene muke najboljih iz struke!

Baš u jeku početka bogatog zagrebačkog kulturnog ljeta snage će na jednom posebnom koncertu udružiti članovi Ansambla Antiphonus, hrvatski junak prestižne milanske Scale, Krešimir Špicer, te prvo ime bosansko-hrvatske lutnje Edin Karamazov i održati koncert ‘pod zvijezdama’ u ambijentalnom atriju Klovićevih dvora u srijedu 1. srpnja u 21 sat, obnavljajući pritom umjetničku ljubav koja se dogodila na prvi pogled već 2010. u istarskim Bujama.

Hrvatski tenor zlatnog glasa iz talijanskog hrama glazbe na koncertnu pistu zagrebačkog Gornjeg grada slijeće nakon netom održane premijere i naslovne uloge u Mozartovoj operi ‘Lucio Silla’, jedinstvenih 11 glazbenika Ansambla Antiphonus u intermezzu između dviju uspješno odrađenih sezona i gostovanja na Dubrovačkim ljetnim igrama, a bosanskohercegovački čarobnjak s lutnjom direktno iz zlarinske klauzure u kojoj snima već peti CD.

U kojem se ritmu njiše njihova pozivnica? Jasno i glasno bacili su se na hrvatski i talijanski barok, glazbu iz raja i pakla seicenta;  Monteverdi, Cavalli, Castello, Uccellini, da svi zajedno prožive slatke glazbene muke… Koncertno će kormilo u svojim sigurnim rukama držati umjetnički voditelj Antiphonusa i dirigent Tomislav Fačini.

Odluči li nas nebo umjesto toplim i vedrim ljetnim predvečerjem, iznenaditi slučajno plesom vjetra i kišnih kapi, koncert će se preseliti u obližnju crkvu Sv. Katarine.

Ulaznice za ovaj koncert visokog tona i doživljaja mogu se kupiti u pretprodaji na ulaznice.hr po cijeni od 70 kuna, ili pak na info pultu Muzeja za umjetnost i obrt, te na dan koncerta na ulazu u Klovićeve dvore, a pri kupnji se umirovljenicima, studentima i obiteljima osigurava prigodan popust.

Tagged: , , , , , , , , , , ,