Darujemo ulaznice: Mrak čudak na Maloj sceni

U suradnji s produkcijskom kućom Točka na i, darujemo 1×2 ulaznice za predstavu Feride Duraković i Kristine Kegljen ‘Mrak čudak’ u režiji Silvija Vadle, koja će biti izvedena 9. studenoga (19 sati) u kazalištu Mala scena.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog        datum

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 8. studenoga u 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 9. studenoga u 00.30 sati

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

Iskra inicijative za ovu predstavu stigla je od glumice Antonije Šašo Brkanić, a tekst je po motivima istoimene priče Feride Duraković adaptiralo spisateljsko pero Kristine Kegljen. Produkcije se uhvatila iskusna Iva Srnec, ujedno i ravnateljica kazališta, uz svesrdnu pomoć glumaca i cijelog autorskog tima.

Osmišljen kao neobičan i nesvakidašnji teatar sjena, ‘Mrak čudak’ limače i limačice upoznaje s tim rijetko viđenim kazališnim medijem i svom čarolijom koju on sa sobom donosi. Interaktivnom igrom svjetla i sjene te dinamičnim izmjenama songova i igranih dijelova djeci se nastoji probuditi empatija i upoznati ih s bogatstvom koje nam druga bića mogu donijeti. Dječji strah od mraka na pozornici će istjerati zaigrani glumački kvartet – Davor Kovač, Lidija Kraljić, Antonia Šašo Brkanić i Mladen Klarić – uz inspirativnu režiju Silvija Vadle, glazbenu pozadinu Mladena Klarića i Amira Sinanovića te scenografsko-likovne kulise Irene Kraljić i Marka Delića. U teatru sjena koji govori o prihvaćanju različitosti, traženju svog mjesta pod suncem i pobjedi ljubavi nad svim mrakovima svijeta jednako mogu uživati i klinci i njihovi roditelji.

Budući da je ova predstava najjača karika jedinstvene kampanje ‘Okolo naokolo’, kojoj je cilj oživjeti kazališni život u svim dijelovima Hrvatske, osobito onima gdje ga zasad nema, a ljudi su željni žive umjetnosti, potkraj rujna izvedena je u Glini, što je bila prva profesionalna premijera u tom gradiću nakon Drugog svjetskog rata. Nakon zagrebačke premijere i posebne izvedbe u povodu Noći kazališta, kazališna karavana ‘Mraka čudaka’ otisnut će se, na radost najmlađih, i u druge kutke Lijepe naše.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,