Darujemo ulaznice: Sarajevski komičar Maca u klubu Boogie

U suradnji s jazz klubom Boogie darujemo 2×2 ulaznice za nastup sarajevskog stand up komičara Dragana Marinkovića Mace, koji će se predstaviti komedijom ‘MacaGlu’ u srijedu, 7. ožujka (20 sati) u Boogieju (Margaretska 1, Zagreb).

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 6. ožujka u 23.59 sati
Ime dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 7. ožujka u 00.30 sati

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Dragan Marinković Maca iza sebe ima više od 50 kazališnih premijera, i kao glumac i kao režiser. Sa svojim izvedbama je punio sarajevsku Skenderiju, beogradski Dom sindikata i zagrebački Lisinski. Igrao je na svim značajnijim kazališnim scenama kao što su Slovensko mladinsko gledališče, HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, HNK Split, Fila dramatica u Rijeci, kao i na europskim scenama (Roberto Ciulli, Prinz Kleist Berlin…). Osim toga, Maca je i poznata TV zvijezda te jedan od najvećih showmana na prostorima bivše Jugoslavije, a značajni su njegovi angažmani na projektima: ‘Operacija trijumf’, ‘Ruski rulet’, ‘Distraction’, ‘Big Brother’, ‘Savršeni par’ kao i niz autorskih projekata.

Stand up komedija ‘Macaglu’ nastala je spajanjem poznatih kazališnih predstava ‘Mahalac’ i ‘Đevrasim Cvijan’. Dragan Marinković Maca svojom je jedinstvenom vizijom, ove fragmentarne drame elementima monodrame, melodrame, kabarea i stand up pripovijedanja, objedinio i pretočio u stand up comedy show.

‘MacaGlu’ je ime koje ujedno sadrži i nickname glumca po kojem je poznat, kao i profesiju glumac izgovorenu u šatrovačkom žargonu.

Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete kupiti na samom ulazu u klub, uz obveznu rezervaciju mjesta na [email protected] ili na mobitel 091/552 0611

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,