Darujemo ulaznice: Trobecove krušne peći u KSET-u

U suradnji s klubom KSET darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za koncert grupe Trobecove krušne peći, koji će se održati u petak, 10. veljače u 20 sati.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 8. veljače do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 9. veljače u 00.30 sati

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Nakon uspješnog albuma ‘S mukom žvaču trubadurov vrat’ kultni zagrebački bend Trobecove krušne peći pripremio je novo vinilno izdanje ‘Ether’. Za razliku od prethodnog izdanja na kojem su se nalazile skoro zaboravljene snimke iz 1985., novi album snimljen uživo u Kocki sadrži prvenstveno novi materijal. Vinilno izdanje dolazi uz psihodelične ilustracije gitarista Ivana Vinskog, koje savršeno prate klaustrofobičnu atmosferu Trobeca.

Sastav osnovan 1981. sa svojim avangardnim post punk zvukom, jedini je preživjeli predstavnik zagrebačkog odgovora no waveu i rijetki aktivan bend iz tog razdoblja. Kafkijanski svemir njihovih pjesama savršeno je odražavao stanje uma nacije osamdesetih, a trideset godina kasnije on je i dalje primjenjiv na ovdašnji metastazirani društveni ustroj. Isto je, a nije isto.

Karte možete kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 40 kn u pretprodaji ili 50 kn na dan koncerta.Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,