Darujemo ulaznice: West Side Story u Kerempuhu

U suradnji sa zagrebačkim kazalištem Kerempuh darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za predstavu ‘West Side Story’ (Leonard Bernstein/Arthur Laurents/Stephen Sondheim), koju je, u produkciji Novosadskog pozorišta režirao Viktor Nagy, a koja će biti prikazana 8. lipnja u 20 sati.
West Side StoryKratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR4
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 5. lipnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 6. lipnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Zašto treba vidjeti ‘West Side Story’?

Ako volite ples, glazbu, ako vjerujete u ljubav, ako ste voljni prepustiti se svijetu kakav više ne postoji, dođite na veliki kazališni spektakl, priču o ljubavi i nerazumijevanju, priču o strasti prema životu… Rat dvije bande, etničko, kulturno, tradicionalno različitih, koji pogazi i tu jedinu čistu, uzvišenu stvar koja se rodila u tom ‘ratu’… Poznato. zar ne?

O čemu je ‘West Side Story’?

Radnja ove ljubavne priče, koja ime obrise Shakespeareovih ‘Romea i Julije’, smještena je u New York, odnosno Upper West Side na Mahnattanu koji je pedesetih godina prošloga stoljeća bio etnički miješana radnička četvrt u kojoj su se često sukobljavale mladenačke bande. Rat između dvije od njih – bjelačkih Jetsa i portorikanskih Sharksa dosegne vrhunac kada vođa Jetsa Riff odluči izazavati Sharkse na posljednju borbu. Pristane se sastati s vođom konkurentske bande na ratnom vijeću koje će se održati na školskom plesu. Kako bi bio uvjetljiviji, Riff sa sobom dovodi svog starog prijatelja Tonyja, ali Tony se zaljubi u Bernardovu sestru Mariu… Njihova će ljubav, poput one Romeo i Julije, završiti tragično.

Produkcija: Újvidéki Színház / Novosadsko pozorište, Srbija
Redatelj: Viktor Nagy, koreograf: Ildiko Đeneš, kostimografkinja: Kata Horvat, scenograf: Đerđ Čik, glazbena podloga: Peter Pejčik, korepetitor: David Klem, asistentica redatelja: Judit Ferenc

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,