Darujemo ulaznice: Žuta crta u ZKM-u

U suradnji sa ZKM-om darujemo 4 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za predstavu ‘Žuta crta’, u režiji Ivice Buljana, koja će biti prikazana u subotu 22. ožujka u 20.00 sati.Žuta crtaU subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 21. ožujka do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 22. ožujka u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Predstava ‘Žuta crta’ dio je dvogodišnjeg koprodukcijskog projekta ‘Pozor: Pioniri!’ Zagrebačkog kazališta mladih (ZKM) i njemačkog Državnog kazališta iz Braunschweiga iz Donje Saske, koji je započeo 2010. godine. Projekt finacijski podupire Kulturna zaklada Savezne republike Njemačke u sklopu Fonda Wanderlust, čime je Zagrebačko kazalište mladih postalo prvo hrvatsko kazalište čiji je rad prepoznala ta ugledna europska fondacija. Kooperacijski partner je festival  ‘Theaterformen’ iz Braunschweiga.

U projektu ‘Žuta crta’ propitkuju se koliko i kako sistem posvemašnjeg nadzora u svrhu održavanja elementarne sigurnosti i široki dijapazon represije djeluju na pojedinca. Također, dramske spisateljice hrabro i aktualno unose u dramu suvremene teme od ekologije, održivog razvoja, ciničnog kapitalističkog menadžmenta do pitanja izbjeglica i intelektualno-umjetničkih dvojbi.

Glume: Lucija Šerbedžija, Goran Bogdan, Vedran Živolić, Ksenija Marinković, Frano Mašković, Nina Violić, Jadranka Đokić, Barbara Prpić, Slaven Španović i Tobias Beyer. U predstavi se prvi put kao scenograf okušao proslavljeni slikar Lovro Artuković, dok je kostimografkinja predstave, stalna suradnica Ivice Buljana, Ana Savić Gecan.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,