Decathlon na zagrebačkoj špici

Iako se na zagrebačkoj špici često mogu primijetiti odvažni modni outfiti, ove subote mogla se doživjeti u sasvim novom ruhu.
Decathlon-špicaZa to su bili zaslužni atraktivni sportaši koji su prošetali centrom grada u sportskoj opremi Decathlona, najveće trgovine sportske opreme u Hrvatskoj, koja se otvara u subotu 15. studenoga u trgovačkom centru King Cross.

Osim što su donijeli dašak atraktivnih sportova poput skijanja, vaterpola i nogometa na prohladnu špicu, skupina sportskih entuzijasta prolaznike je ohrabrivala da im se pridruže isti dan na utrci Zagrebački noćni cener u 19 sati pod glavnim pokroviteljstvom Decathlona. Uz sudjelovanje na utrci, građani su pozivani i na otvorenje trgovine Decathlon koja priprema sportsku vikend avanturu za sve posjetitelje 15. i 16 studenoga.

Jedino još preostaje pričekati do sljedećeg vikenda kada će svi posjetitelji u Decahlon trgovini, koja će se prostirati na površini jednakoj osam košarkaških igrališta te nuditi vrhunsku sportsku opremu za više od 70 sportova, moći testirati svoje granice u brojnim sportovima, osvojiti prigodne popuste i pripremiti se za nikad aktivniju zimu u režiji Decathlona.

Decathlon


Pročitajte još: Sportska oprema Decathlon


 

Tagged: , , , , , , , ,