Dita: Zimska priča modnog brenda ALMAfashion

Ukorak sa službenim početkom zime, stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko, predstavila je zimsku kolekciju Dita svojeg modnog brenda ALMAfashion.I ovog su puta u fokusu odjevni predmeti koji savršeno prekrivaju nesavršenosti građe tijela, ali i neodoljivi kaputi od fine mekane vune koji su ove sezone apsolutni modni imperativ.

Mjesto radnje – Högl store Westgate shopping city – u kojem već tradicionalno Alma predstavlja novu kolekciju svog brenda, pokazujući kako je svaka žena diva i kako za svako tijelo postoji i modno rješenje.

U dva izlaza, kojeg su nosile stvarne žene, VIP klijentice oba brenda, Alma je pokazala kako izgleda njezina Dita. Ona je sretna, zadovoljna sobom, neodoljiva i koketna u svemu što nosi, ona ima od 25 do 105 godina, pa ne čudi kako je na ‘pistu’ stala i žena koja ima samo 76 godina. Za make up se pobrinula Jasmina Puškar Kutleša i Linico trajne šminke.

Za dnevni look tu su asimetrične haljine, topli kaputi u jarkim bojama, hlače ravnih nogavica u kombinaciji s asimetričnim tunikama, drske dnevne suknje, puno umjetne kože, tila i mekanih vunenih ogrtača. Drugi je izlaz bio u znaku ulaska u 2020. godinu. Nešto crveno, zeleno, šljokičasto idealan je izbor za takve prigode, a čak 25 modela Alma je upotpunila Högl cipelama i torbicama. U prvom redu sjedile su brojne ugledne žene Krapinsko-zagorske županije, ali i poznata lica zagrebačke društvene scene.

U reviji je sudjelovala i operna diva Antonella Malis, koja je izvela i svoju novu pjesmu ‘Božić je tu’, rasplesavši okupljene i uvela ih u opušteni party koji se nastavio i tijekom Late night shoppinga ovog centra. Uz popularne božićne hitove DJ Dee Da glavna je zvijezda bio Djed Božićnjak koji je svim ženama, majkama, kraljicama darovao ALMAfashion odjevne predmete želeći, zajedno s Almom da ih ponesu u 2020. godinu.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , , , ,