Dječji osmijeh za vaterpoliste

Vaterpolisti-Šibenik-djecaPrekrasna slika iz Šibenika putuje Hrvatskom. Radostan dječji osmijeh šibenskih mališana iz dječjeg vrtića Jutro, raznježio je vaterpolo reprezentativce koji u utorak u Šibeniku igraju utakmicu FINA Svjetske lige protiv aktualnih svjetskih prvaka Mađara. Djeca su s oduševljenjem primila vaterpoliste koji su ih prigodno darivali.

‘Presretan sam i počašćen što su nas ovi divni mališani danas primili u vrtiću Jutro. Njihova pozitivna energija i misli bit će nam dodatni poticaj za  vrlo važnu utakmicu. Dali su nam čak i savjete kako pobijediti Mađare, a veselim se da će nas bodriti i s tribina!’, izjavio je reprezentativac Ivan Buljubašić.

Reprezentativci su mališane darivali prepoznatljivim vaterpolo kapicama, ulaznicama za utakmicu i fotografirali se za uspomenu. Mališani su im priredili dirljivi doček uz pjesmu, udijelili im savjete kako pobijediti Mađare ali ih i ispitali o mnogim zanimljivim detaljima u vaterpolu.

‘Naši novi prijatelji danas su bili odlični domaćini. Ovaj posjet me vratio u moje dane provedene u vrtiću i zaista sam primio mnogo dobrih vibracija od ovih mališana, a dali su mi i dobre savjete kako bolje igrati!’, izjavio je igrač Ante Visković i dodao: ‘Zahvaljujem Šibenčanima na prekrasnom dočeku i pozivam sve još jednom da nam se sutra pridruže na bazenu Crnica i bodre nas u izrazito teškoj utakmici!’

Hrvatske reprezentativce primio je i gradonačelnik Šibenika Željko Burić koji im je zaželio dobrodošlicu u ovaj prekrasni grad i sreću u sutrašnjoj utakmici.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u sutrašnjoj utakmici FINA Svjetske lige protiv Mađarske igrat će golmani: Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Andro Bušlje, Ivan Milaković i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Ante Visković, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antonio  Buha, Paulo Obradović i Petar Muslim.

HVS

Pročitajte još: Vaterpolisti Mladosti družili se s klincima , Zavodljivi hrvatski vaterpolisti

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,