Dodijeljene nagrade za Odabrani proizvod godine

U Matis Absolut Loungeu u Zagrebu održana je dodjela nagrada za Odabrani proizvod godine. Posjetitelje je kroz program vodila Tatjana Beck, a nasmijavao ih je stand up komičar Vlado Štampar.Odabrani proizvod godine najveća je svjetska nagrada za poboljšane, nove, promijenjene, inovativne proizvode i zadovoljstvo kupaca. Osnovan je u Francuskoj 1987. godine i trenutačno djeluje u više od 40 najrazvijenijih država s istim ciljem da savjetuje potrošače za kupnju najnovijih proizvoda na tržištu i nagrađuje proizvođače za kakvoću i inovativnost.

Pečat Odabrani proizvod godine podržan je glasovima hrvatskih potrošača, vodič je pri kupnji te štedi vrijeme i novac. Za proizvođače pobjedničkih proizvoda nagrada je moćna marketinška poruka s dokazanim rezultatima u povećanju prodaje, distribucije i svijesti o marki.

Svake godine Odabrani proizvodi svih vrsta robe široke potrošnje, koji pokazuju inovaciju, prihvaćaju nominacije, a one se pokreću u roku od 18 mjeseci. Nominirani proizvodi se zatim stavljaju u određene kategorije kao što su hrana, piće ili održavanje kućanstva. Pobjednički proizvodi odabiru se kroz regionalno reprezentativnu studiju koju provodi ugledna agencija Nielsen na nacionalnom reprezentativnom uzorku potrošača.

Pobjednici 2019. godine

Vutra likeri
Toaletni papir Paloma Smart care
Rukavice Vileda
Plidenta bio
Nascondini in Cioccograno Mulino Bianco
Monini Squeezable Classico E.V.O. 450 ml
L’Angelica Olea Naturae
Grancereale Cioccolato & Grancereale Frutta
Tele 2 Bezbroj GB na mobitelima i Bezbroj GB pokućni
Argeta Junior kokokrem

P. R. / Foto: Julio Frangen

Tagged: , , , , , , ,