Drevne tehnologije i budućnost čovječanstva

U Hrvatsku, Sloveniju i Njemačku dolaze u rujnu vodeći svjetski nezavisni istraživači drevnih tehnologija. Oni će održati jednodnevne konferencije u Ljubljani (12.9), Mariboru (13.9.), Zagrebu (19.9.), Opatiji (20.9.) i Münchenu (26.9.).
Drevne tehnologije i budućnost čovječanstvaKlaus Dona, muzejski kurator iz Beča, autor svjetske izložbe s artefaktima koji se ne mogu objasniti radom poznatih civilizacija, prezentirat će otkrića iz svijeta ‘Zabranjene arheologije’. Po prvi puta će govoriti o novootkrivenim kostima koje su pripadale divovima čiji je DNK analiziran. Primjenom nove tehnologije otkrio je podzemne arheološke lokacije u Australiji, Meksiku i Egiptu.

Valery Uvarov, ruski oficir s pristupom tajnim podacima, autor je modernih piramida u St. Petersburgu, Moskvi i kompleksa od 33 piramide u Tomsku. Donosi vijesti s lokacije izgradnje najvećeg piramidalnog kompleksa u Rusiji te o utjecaju energije piramida na ljudski organizam kao i novosti iz ruskih tajnih dokumenata o posjetu inteligentnijih civilizacija.

Michael Tellinger, jedan od najatraktivnijih svjetskih predavača, dolazi iz Johannesburga. Svjetsku slavu je stekao pronalaskom tisuća megalitnih krugova na tlu Afrike i osnivanjem Ubuntu pokreta. Ovaj put odgovara na pitanje za što je korišteno zlato kopano u Južnoj Africi prije 200.000 godina, prezentirat će artefakte iz megalitnih krugova te objasniti zašto Ubuntu pokret ima budućnost na Planetu.

Dr. Sam Osmanagich (Semir Osmanagić), pronalazač bosanskih piramida, predstavit će uzbudljiva otkrića u Bosanskoj dolini piramida u posljednjih godinu dana. Napokon dolazi s objašnjenjem svrhe misterioznih kamenih kugli širom Planeta. Ovaj put će iznenaditi prisutne znanstvenim pristupom spiritualnoj dimenziji: orbovi i duhovna biblioteka Akaša. Promovirat će i upravo tiskanu knjigu pod nazivom: ‘Nova arheologija: megaliti i energija Planete’.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,