Darujemo ulaznice: Duet za jednog na Ribnjaku

U suradnji s umjetničkom organizacijom Točka na i, darujemo 1×2 ulaznice za predstavu Toma Kempinskog ‘Duet za jednog’ u režiji Ive Srnec. To je prva predstava u Hrvatskoj  koja senzibilizira javnost na probleme oboljelih od multipla skleroze, a bit će prikazana u Centru mladih Ribnjak u nedjelju, 24. veljače u 20 sati.Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do  23. veljače u 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 24. veljače u 00.30 sati

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

Predstava ‘Duet za jednoga’ nastala je prema napetom dramskom tekstu engleskog dramaturga Toma Kempinskog koji je 1986. doživio i ekranizaciju s Julie Andrews u naslovnoj ulozi, kao i nevjerojatan uspjeh na kazališnim pozornicama diljem Europe.

Inspirirana je istinitom pričom slavne glazbenice kojoj se, nakon što joj je dijagnosticirana opaka bolest i iz ruku oduzeta najveća ljubav – violina, cijeli život ruši kao kula od karata. Kako bi se izvukla iz ralja depresije koja ju je okovala, odlazi redovito na seanse kod psihijatra kojeg igra Tomislav Krstanović. Kao pravi stručnjak, doktor duše prebire po žicama njezinih unutarnjih akorda, a ona stjerana u kut preglasnom melodijom svog ogoljenja, spoznaje da, unatoč nepredvidivom plesu smrtonosne dijagnoze, sluša ritam nade za iscjeljenje koje je vodi u ono što uistinu želi – svoj život. Violinisticu shrvanu nenadanom bolešću utjelovila je Ana Vilenica.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,