Duh Oktoberfesta na Bundekfestu

Ove subote nije trebalo ‘potegnuti’ do Münchena da bi se doživio duh Oktoberfesta. Svi koji su se našli u Löwenbräu šatoru na Bundekfestu uvjerili su se da München nikada nije bio bliže Zagrebu.
Tina Katanić i hostese-LoewebraunSvi ljubitelji dobrog piva i zabave mogli su u sklopu Löwenbräu šatora ‘otputovati’ na najveću svjetsku pivsku manifestaciju zahvaljujući raspjevanim jodlerima u karakterističnim lederhose uniformama i ljupkim hostesama u bavarskim nošnjama.

Pažnju je svakako ‘ukrala’ i Tina Katanić, koja je, također odjevena u bavarsku nošnju, vodila natjecanje u pivskim izazovima i bodrila hrabre natjecatelje. Svi zainteresirani posjetitelji imali su priliku okušati se u nošenju krigli i testu snage držanja krigli, a najbolji od najboljih nagrađeni su za svoje pothvate.

Osim u pivu Löwenbräu, koje se na Oktoberfestu toči još od davne 1810. godine, u Löwenbräu šatoru svi posjetitelji imali su priliku uživati i u obilju bavarskih specijaliteta koji su se s ovim pivom pokazali kao idealna kombinacija za svačije nepce.

P. R.


Pročitajte još: Bundekfest u društvu najvećih svjetskih manifestacija , Hladno pivo otvorilo Bundekfest


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,