Edo Maajka: Ne mogu disat’ (video)

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, predstavlja svoj novi fantastični bend i spot pod nazivom ‘Ne mogu disat’.

Od Edina posljednjeg singla ‘Ojojoj’ prošlo je skoro godinu dana i mnogi su s uzbuđenjem čekali novi materijal popularnog Glavatara. Za nove pjesme i novi album, okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji je recentni projekt Balkan Zoo Ensemble; Yogi Lonich, ‘faca’ je među glazbenicima svjetskog kalibra, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom i nastupao kao predgrupa Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka kao i Korna. Postavu čine još Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

Postavši ambasadorom brenda Honor, Edi se pametni telefon Honor8 nametnuo kao vjerni saveznik koji se uz njega, pojavljuje u spotu za pjesmu ‘Ne mogu disat’. Za spot je zaslužna Pulsar produkcija, redatelj Dario Lonjak, scenarist i producent Velimir Grgić, direktor fotografije Vedran Rapo te montažer Valent Balun. Pjesmom ‘Ne mogu disat’ Edo Maajka najavljuje prvi koncert s novim sastavom i to 18. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture.

‘Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirat’ nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam stati na binu s ovim momcima. Sve ovo vidim k’o neki svoj novi početak, svirat ćemo čak pet novih pjesama s albuma koji ću tijekom godine završiti i izbacit van. Ovo mi je prva svirka s novim bendom, svi ste pozvani, vidimo se’, poručio je Edo Maajka.

T. T.


Edo Maajka: Ojojoj – ovo je vrijeme trovača
Tagged: , , , , , ,