Edo Maajka s bendom u Tvornici

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, dolazi s fantastičnim novim bendom u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu 18. ožujka.Prošlo je pola godine od zadnjeg samostalnog nastupa Ede Maajke u Zagrebu. S novim planovima, novim pjesmama, novim bendom i skorašnjim novim albumom, došlo je vrijeme da se koncertno predstavi svježi koncept. Edo je uvijek isticao kako voli nastupati tamo gdje se skupljaju neopterećeni ljudi, stoga u Tvornici kulture očekujte kvalitetnu, žestoku i neopterećenu večer, uz Edu Maajku i njegov uistinu impresivan bend.

Na repertoaru će se naći dobro poznati hitovi poput ‘Trpaj’, ‘No sikiriki’, ‘Saletova osveta’, ali u sasvim novom ruhu, no i neke do sad neobjavljene pjesme. Neposredno prije koncerta Edo će publici predstaviti čak dvije skladbe s budućeg albuma – ‘Ne mogu disat’ koja je ljubavne tematike te ‘Od sutra’ koja govori o odgađanju života.

Za nove pjesme i novi album, okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji recentni projekt je Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich, ‘faca’ je među glazbenicima svjetskog kalibra, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom i nastupao kao predgrupa Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

‘Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirat’ nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam Tvornicu i podijeliti to ludilo sa svima. Ovaj koncert u Tvornici vidim k’o neki svoj novi početak… Svirat ćemo čak pet novih pjesama s albuma koji ću tijekom godine završiti i izbacit’ van… Ovo mi je prva svirka s novim bendom, svi ste pozvani, vidimo se’, poručio je Edo Maajka.

Nove pjesme, novi album, novi bend – vrijeme je za novi početak koji slavimo s Edom Maajkom 18. ožujka u Tvornici kulture. Ulaznice u su u pretprodaji po 50 kn, dok će na dan cijena iznositi 70 kn.

T. K.


Edo Maajka: Ne mogu disat’ (video)
Tagged: , , , , , , ,