Etno park Zagreb: Nova turistička i gastro-zabavna destinacija

Etno park Zagreb otvorio je svoja vrata i predstavio jedinstveni spoj povijesti i sadašnjosti, umjetnosti, turističke i gastro-zabavne ponude.Impresivno zdanje od sada je otvoreno za sve posjetitelje, a nova ponuda sadržaja jedinstvena je u Hrvatskoj. Čarobni spoj svjetlosnih efekata, najmodernijih gastro delicija i organizacije na svjetskoj razini, novitet su koji privlači.

‘Etno park Zagreb nova je turističko, gastro-zabavna destinacija koja će osim brojne turiste, vjerujem oduševiti sve građane Zagreba i okolice. Etno park i njegova ponuda izvrsna su nadopuna turističkoj ponudi Hrvatske’, izjavila je vlasnica Etno Parka Zagreb, Nikolina Fiolić Crnjak.

Glumci Ecija Ojdanić i Ivo Gregurević, TV voditeljica Antonija Stupar Jurkin, dizajnerski dvojac ELFS, vaterpolisti HAVK Mladost Andrija Bašić, Ivan Domagoj Zović i Andrija Vlahović te Ecija Ivušić među prvima su razgledali Etno park Zagreb. Impresivno imanje prostire se na čak 40.000 m2 u mjestu Mala Mlaka.

Uz izvorni turopoljski čardak prepun unikatnog namještaja različitih povijesnih stilova, ljetnikovac s pogledom na Zagreb i Medvednicu idealan za bijeg od gradske vreve te prekrasan voćnjak sa stotinama nasada raznog voća, ovo prekrasno imanje nudi i originalan koncept organizacije različitih događanja.

U čarobnom svijetu povijesti i prirode svoje mjesto pronašla je moderna staklena instalacija koja Etno parku daje duh sadašnjosti i jednu potpuno novu dimenziju. Novo mjesto s jedinstvenim gastro-zabavnim konceptom očekuje svoje prve goste, a u narednim mjesecima obećaju brojne nezaboravne proslave najljepših životnih trenutaka i posebnih prigoda.

Partneri Etno parka Zagreb, agencija Ballroom Croatia, Catering Favory, Sajam ’99 i Prolight svojim originalnim konceptima zaokružuju cjelinu novog hrvatskog bisera koji nas vodi na više osjetilno putovanje. Sajam’99 jedna je od najboljih tvrtki za iznajmljivanje najmodernijih party šatora, a njihova kvaliteta prepoznata je i u brojnim projektima u inozemstvu. Tvrtka Prolight zadužena je za vrhunsku rasvjetu i specijalne efekte poput vatre, snijega balončića i niskog dima koji posebnu večer pretvaraju u veličanstveni spektakl. Catering Favory s najduljom tradicijom u Hrvatskoj svojim gastro specijalitetima stvara pravi raj za nepce. Čaroban koncept Etno parka zaokružuje tvrtka The Ballroom uz unikatnu dekoraciju i posebno osmišljenu priču za svaku prigodu prema posljednjim svjetskim standardima.

www.etnoparkzagreb.com

P. R.


Čarobni Etno park Mala Mlaka


Tagged: , , , , , , , , ,