Fotosofia by Igor Brautović

Igor Brautović-Konavoski krajolik IIU online galeriji Highlight pogledajte izložbu fotografija Igora Brautovića u kojoj predstavlja ljepotu Konavala u posebnom ozračju zimskog i jesenjeg jutra.

Rođen je 1966. godine u Dubrovniku gdje i danas živi i radi kao viši znanstveni asistent na Institutu za more i priobalje Sveučilišta.

Igor BrautovićFotografijom se amaterski bavi od 2007. Polaznik je treće generacije Fotosofa 2009. Voditelj je stručnog rada Fotokluba Marin Getaldić od 2009. do 2012. Stručni je suradnik Digital foto magazina od 2010. do 2011. Sudjelovao je na brojnim izložbama fotografija u zemlji i inozemstvu. Nositelj je počasnog fotografskog zvanja AFIAP od 2013. Najviše voli uličnu i pejzažnu fotografiju.

‘Fotografijom želim zaustaviti vrijeme, prenjeti emocije, ispričati priču i produljiti sjećanje na ljude, krajeve i događaje’, poručuje Igor Brautović.

Fotosofia

Pročitajte još: Fotosofia by Réka Valkai , Fotografije by Mislav Čavajda , Fotosofia: Online izložba – Biserko Ferček , Fotosofia by Zdenko Vukelić , Fotosofia by Boris Topličanec

Tagged: , , , , , , , , ,