Franck espresso iz kapsula

Koliko je važno dan započeti šalicom vrhunske kave, dokazali su proteklog vikenda i brojni marketinški i komunikacijski stručnjaci iz regije okupljeni na Weekend Media Festivalu u Rovinju, središnjem regionalnom događaju komunikacijske industrije.franck-kapsuleOkupljeni su imali prilike degustirati omiljeni Franck espresso iz kapsula. Ovim novitetom prepoznatljivi okusi i arome vrhunskih Franck espressa Superiore, Stretto i Classic od sada su dostupni i kod kuće uz kvalitetu profesionalno pripremljenog napitka kao u kafiću. Ljubitelji kave mogu birati – Superiore espresso na bazi čokolade prisutne u biranim sortama kave iz Srednje i Južne Amerike te Azije; Stretto espresso jačeg intenziteta s prirodno prisutnim aromama tamne čokolade, protkanim profinjenim notama crnog ribiza i crvenog grejpa; Classic espresso s aromom karamele prožete blagim voćnim te notama lješnjaka.

Kapsule su punjene pravom, svježe prženom i mljevenom kavom, a K-fee aparati provjerene švicarske tehnologije omogućuju savršenu ekstrakciju pravog espresso napitka, praktični su za korištenje i održavanje, stilski usavršeni te nude latte opciju uz kapsule s mlijekom. Dostupna su dva modela, Wave u srebrnoj i Square u tri boje crvenoj, tirkiznoj i mat crnoj, a u tren oka vaš dom pretvaraju u omiljeni kafić s najboljom kavom u gradu.

Uz aparat, kupac dobije i 4 paketa kapsula i 2 kutije mlijeka, a pojedinačno dolaze u kutijicama od po 16 kapsula za Superiore, Stretto i Classic. U ponudi je i kutijica s mlijekom s 8 kapsula za pripremu latte napitaka koje se mogu kombinirati sa sve tri vrste espressa.

125 godina iskustva i umjetnosti pripreme kave iz Francka pretočeno je u ovaj sustav kapsula s jamstvom kvalitete kave kakvu ste do sada mogli dobiti isključivo pripremljenu u kafiću na profesionalnom aparatu. Uvođenjem koncepta kapsula, Franck još jednom potvrđuje status tržišnog lidera s iskustvom, znanjem i tradicijom u toplim napicima koji postavlja nove granice nudeći potrošaču cijeli spektar vrhunsko pripremljenih napitaka uvijek jednake standardne visoke kvalitete.

P. R.


Franck Café cappuccino
Ledena verzija Franck Café cappuccina
Tagged: , , , , , ,