Gadgeti koji podižu modne kombinacije

Želja za dostupnosti svih informacija, istraživanjem života u svakom segmentu, mali osobni gušti i slabosti, ali i potreba da svojim mobitelima i popratnim detaljima pokažemo svijetu da smo građani budućnosti.Tako bi se u nekoliko teza mogla opisati jesen u svim Mobia centrima, najvećim riznicama gadgeta koji štite mobilne uređaje, pune im baterije a ponosnim vlasnicima pomažu da na brz i jednostavan način istražuju online svijet.

Već je dobro poznato da nije svejedno kakav mobilni uređaj koristite, s čijim je potpisom, kakva futrolica čuva njegovu postojanost i koliko je ona u skladu s trendovima koji nas okružuju. Isto tako, za one koji žive punim plućima nije svejedno kakav je power bank koji na brz i jednostavan način puni baterije i ‘refreša’ vašeg ljubimca. Vrlo je šik kad je u skladu s mobitelom i njegovom futrolicom. Za sve one koji mix and match detalja ne puštaju slučaju, Mobia u svojoj ponudi ima nekoliko neodoljivih power bankova. Upoznajte Fresh N Rebel PB6000 (cijena 199 kn) u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji.

Želite li u potpunosti uživati u glazbi, povremeno se isključiti iz svakodnevice vrijeme je da na uši stavite slušalice. I one nisu bilo kakve! Mobia u svojoj ponudi ima Fresh N Rebel Wirreless Bluetooth (cijena 369 kn) koje dolaze u bijeloj, mint zelenoj, bordo, tamno sivoj boji dakle trendy bojama jeseni 2020.

A što je s glazbom ove 2020.? Naravno nije zabranjena, kao ni mini party u društvu onih koje volite! Odaberite svoje glazbene favorite i raspalite glazbu preko Mobia zvučnika. I kad je o ovom detalju riječ, moda ima svoja pravila, a na vama je da odaberete trendy rješenje ili vječnu eleganciju. Zvučnik koji ćete koristiti kod kuće ili ga ponijeti na bazen! U svim Mobia poslovnicama odaberite nešto iz ponude.

JBL IPX7 GO2 Bluetooth Waterproof (cijena 279 kn) s vodootpornim kućištem savršenim za bezbrižno slušanje na plaži ili uz bazen, ili čak u njemu samom. Bežični Bluetooth streaming emitira visokokvalitetni zvuk s tvog pametnog telefona ili tableta. Ovi su zvučnici dostupni u dvije nijanse plave – svijetloj i tamnoj, mint zelenoj, sivo-plavoj, narančastoj, bordo i žutoj boji.

Za one koji vole ‘odjevene’ detalje su dva super vodootporna zvučnika: Zvučnik Fresh N Rebel RB6000 Rockbox Bold S Bluetooth Vodootporno (cijena 369 kn) u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji i model Fresh N Rebel RB6500 Rockbox Bold M Bluetooth V (cijena 599 kn). Ovaj ljepotan također dolazi u istim bojama.

Za one koji žele ukrase na svojim policama, posebno one koji imaju i skrivenu funkciju, neodoljivi su zvučnici Xoopar Mini Xboy Bluetooth x3 (cijena 259 kn) ili model Xoopar Mini Xboy Bluetooth limited x3 (cijena 299 kn).

I za kraj, kako biste u potpunosti mogli koristiti sve gadgete koje imate, čak i one koje niste kupili u Mobiji, poslužite se adapterom. Važnim proizvodom koji pretvara atribute jednog uređaja ili sustava u one koji su u suprotnom nespojivi uređaj. U Mobia centrima čekaju vas Xoopar Octopus 2 all in 1 (cijena 119 kn).

Mobia je ekskluzivni zastupnik za maskice s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su adidas, Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks, ali i Maserati, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon i Jean Paul Gaultier, koji su dostupni u svim poslovnicama.

P. R.


Tagged: , , , ,