Ghetaldus u Ban centru

U zagrebačkom Ban centru otvoren je novi Ghetaldus optičko oftalmološki centar s bogatom ponudom sunčanih, dioptrijskih naočala i leća eminentnih svjetskih brandova.
Davor Gobac i Iva BalabanGhetaldus, kao lider sunčanih i dioptrijskih naočala na hrvatskom tržištu, već duži niz godina uspješno udovoljava zahtjevima svojih kupaca diljem Hrvatske. U novom kontaktološkom centru na raspolaganju su sve vrste kontaktnih leća te 25 linija sunčanih i dioptrijskih naočala. Bogata ponuda svjetskih etabliranih dizajnerskih imena u optici Ghetaldus, zadovoljit će i one najzahtjevnije i ponuditi im novi izgled i pogled na svijet.

Osim što kontaktološki centar nudi široku paletu proizvoda, posebno se ističu vrhunskom tehnologijom i uslugom provjerenih stručnjaka. Ghetaldus tako želi da svojim korisnicima bude dostupniji, osluškujući njihove želje i potrebe. Kontaktologija se kao jedna od grana oftalmologije bavi aktivnostima usmjerenim za kvalificiranu primjenu kontaktnih leća u oftalmologiji. Refrakcijske greške oka (kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i prezbiopija) se korigiraju naočalama, ali sve više i kontaktnim lećama. One imaju prednost pred naočalama kod velikih refrakcijskih grešaka odnosno razlici dioptrije na oba oka većoj od 3 dioptrije, zatim kod keratokonusa i iregularnog astigmatizma te kod profesija kao što su glumci, ronioci ili sportaši. U Ghetaldusovu kontaktološkom centru možete naučiti kako nositi kontaktne leće te kako se o njima brinuti.

P. R. / Foto: John Pavlish

Tagged: , , , , , , , , , , ,