Gibonni: Intiman koncert za rođendan Antene Zagreb

Uz intiman koncert Gibonnija proslavljen je 8. rođendan Antene Zagreb, te 20. rođendan Obiteljskog radija.
GibonniSlavlje je uveličao uski krug prijatelja, kolega, te 60 najsretnijih slušatelja koji su osvojili karte za jedinstven koncert. Na proslavi su plesale i zvijezde Antene Zagreb: Barbara Kolar, Tamara Loos, Saša Buneta, Zlata Mück, Luka Bulić, Saša Lozar, Katarina Muškatelo, Bojan Gazibara, Trpimir Vraneković. Cjelovečernje druženje programom su otvorili Barbara Kolar i direktor Hrvoje Barišić.

Iako intiman, koncert je euforijom i sjajnom atmosferom dosegao dojam velikog dvoranskog koncerta, a oduševljenje svih prisutnih bilo je vidljivo u neumornom plesu do posljednjeg takta. U Gibinu stilu, svirka je potrajala i mnogo dulje od planiranoga, na radost svih prisutnih obožavatelja. Nakon koncerta, Gibonni se neumorno svim fanovima potpisivao i na svoj novi CD ‘Familija’.

Od prvog dana Antena Zagreb ima jednu misiju, a to je zadovoljiti sve želje svojih slušatelja kojima je sve podređeno – od glazbe do sadržaja. Da su u tome uspjeli, dokazuju i rezultati slušanosti prema kojima je Antena Zagreb već 8 godina radio broj jedan u Zagrebu.

Antena Zagreb ponosna je i na sjajan odjek društveno odgovornih akcija koje provode svake godine: u akciji ‘Za ljepši grad’ uređuju se zagrebački kvartovi, dok akcija ‘Stop maltretiranju’ potiče mlade da glazbom poraze sve veću brojku nasilja među mladima. Projekti Antene Zagreb poput ‘Milivoja Luleka’ i ‘Bullhita’ Luke Bulića već su stekli kultni status. Luka Bulić za rođendan Antene pripremio je i poseban Bullhit, a povodom rođendana svog radija, očitovale su se i zvijezde Antene.

Tamara Loos: ‘S Antenom imam jedan od najdugovječnijih odnosa u životu. I tu ne mislim samo na one poslovnog, već i privatnog karaktera. 8 godina radim jedan od, po mom mišljenu najboljih poslova na svijetu. Neko vrijeme sam mislila da se radi o profesionalnoj deformaciji kad svaki put idem u studio budem dobre volje. A onda sam shvatila da me druženje sa slušateljima toliko veseli da jednostavno zaboravim na sve probleme kad se mikrofon upali. I nema mi ljepšeg nego kad me ljudi primijete i kažu: Pa vi ste naša Tamara s Antene Zagreb. Jer jesam. Vaša Tamara.’

Saša Lozar: ‘Rad na Anteni Zagreb je istinski wellness za mozak. Ovdje mi je sve idealno – idealna kombinacija kolega, ambijenta, a moj posao je definitivno najbolji posao na svijetu!’

M. P. / Foto: Dario Njavro


Gibonni
Gibboni: Onako, od oka (video)
Tagged: , , , , , , , , ,