Glazba iz filmskih klasika i Huljićevih sapunica

Večer filmske glazbe koja će povezati najljepše teme filmskih i TV klasika s glazbom Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova, a završiti spektakularnom izvedbom velikog evergrina ‘Dva put san umra’ koju ćemo prvi put čuti uživo na koncertu.Budite ‘U svom filmu’ i 3. svibnja ne propustite veliki finale – posljednji koncert Off ciklusa Zagrebačke filharmonije u ovoj sezoni. Najveći majstori filmske glazbe – Morricone, Rota, Williams… u filmskim i TV klasicima ‘Igra prijestolja’, ‘Harry Potter’, ‘Kum’, ‘Miris žene’ i ‘Tko pjeva zlo ne misli’…

A u drugom dijelu programa: glazba Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova sa spektakularnom premijerom evergrina ‘Dva put san umra’, koju ćemo sada prvi put čuti u živoj koncertnoj izvedbi.

Ovo je doista program ‘U svom filmu’. A na pozornici Lisinskog: veliki orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Mirana Vaupotića, Tonči Huljić i njegov Madre Badessa Band, sopranistica Antonella Malis koja će nastupiti u poznatim temama Golikova remek djela ‘Tko pjeva zlo ne misli’ te Hana Huljić, a uz sve njih i članovi Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić.

H. M.


Tagged: , , , , , , , , , , , , ,