Glazbenici zatvorili drugu sezonu Next Stop Pivane

Posljednju srijedu ove sezone glazbenog projekta Next Stop Pivana u Pivani, pivnici Zagrebačke pivovare, otpratile su mnoge glazbene zvijezde.Aki Rahimovski, Hus, Vanna, Marko Tolja, Ervin Baučić, Mario Petreković i Igor Geržina nastupili su kao gosti iznenađenja uz Ante Gelo bend i svojim izvedbama zaokružili još jednu dobru sezonu koja je obilježila mnoge srijede u Pivani.

Druga sezona glazbenog projekta Next Stop Pivana od studenog prošle godine svake srijede je pružala odličan provod za sve ljubitelje dobre glazbe u Pivani. Ugostila je brojne renomirane hrvatske glazbenike, pa su se uz bend Ante Gele kao gosti iznenađenja našli Vanna, Mario Petreković, Damir Kedžo, Marko Tolja, Kandžija, Sanja Doležal, Renata Sabljak, Ivana Marić, Ricardo Luque, Detour i brojni drugi.

Osim vrhunske glazbe i brojnih glazbenih iznenađenja, Next Stop Pivana ostvarila je i svoj plemeniti cilj, jer su svi gosti iznenađenja iz tjedna u tjedan činili dobro djelo i uplatili novac u fond Hrvatske glazbene mladeži za školovanje studenata glazbe.

C. R.


Next Stop Pivana: Nova sezona uz Vannu


Next stop Pivana uz Ivanu Marić


Next stop Pivana: Idealna glazbena postaja


Tagged: , , , , , , , ,