Gospić: E – tržnica domaćih proizvoda

Grad Gospić u rad je pustio E-tržnicu domaćih proizvoda, web aplikaciju na kojoj se na jednom mjestu mogu naći domaći proizvodi proizvedeni isključivo na OPG-ima Gospićana.Na online tržnici nalazi se velika ponuda domaćih i lokalnih proizvoda koji su selektirani po kategorijama, dok se klikom na željenu kategoriju kupac povezuje direktno s OPG-om i tako obavlja kupnju.

‘Sigurni smo da će se za dobre proizvode naših sugrađana daleko čuti te želimo na ovaj način potaknuti lokalnu proizvodnju i prodaju te omogućiti lakši i brži plasman domaćih proizvoda kako u Gospiću tako i izvan našeg grada i županije’, poručili su inicijatori.

Grad Gospić financirao je izradu same aplikacije, sustavno će održavati ovo web mjesto te po dostavi fotografija i podataka o proizvodima unositi ažurirane podatke na tržnicu.
Pozvani su svi nositelji OPG-a s područja Grada Gospić koji do ovog trenutka nisu dostavili podatke da to učine te da potpuno besplatno ostvare mogućnost za dodatnu prodaju i vidljivost svojih proizvoda.

Gradsku web tržnicu možete naći na stranici gospic.gradskatrznica.com , a adresa za dostavu podataka je: [email protected]

A. P.


Tagged: , , , , , ,