Grande Amore: Sladoled Kapri i na štapiću

Kapri je jedan od onih sladoleda koji svojom neodoljivom kombinacijom okusa osvaja već na prvu, a mnogi ljubitelji ovog slatkog deserta dosad su ga u Ledo škrinji mogli pronaći u formi korneta.Brojne obožavatelje razveselit će vijest kako je Kapri sada dostupan i u obliku finog sladoleda na štapiću, i to pod imenom Kapri Grande Amore.

Zbog svoje popularne kombinacije sladoleda okusa kremaste vanilije s punjenjem od sočne jagode i kakao preljevom, Kapri Grande Amore odličan je izbor kada se želite zasladiti ili uljepšati dan svojim voljenima.

Upravo je ovu sladolednu poslasticu Ledo prigodno odlučio lansirati u vrijeme Valentinova, kako bi svim zaljubljenima dodatno uljepšao nadolazeće razdoblje.

Uz predstavljanje novog proizvoda, a kako bi potrošačima ovo Valentinovo učinio još posebnijim, Ledo je pokrenuo i Instagram nagradni natječaj putem kojeg potrošači mogu osvojiti slatki paket u kojem se krije Kapri Grande Amore hoodica ‘za nju i njega’. Sve što trebaju učiniti je iskazati svoje osjećaje prema voljenoj osobi na kreativan način, a Ledo će najbolje nagraditi i vrijednom nagradom. Više detalja o samom natječaju dostupno je na Ledo društvenim stranicama.

T. V.


Tagged: , , , , , , , ,