GreenOn Festival u Zadru

GreenOn Movement je događaj koji od 8. do 10. kolovoza u Zadru, po prvi puta u Hrvatskoj, ujedinjuje inovacije, zelene tehnologije, edukacije i glazbu. Na tri atraktivne lokacije održat će se Start Up akademija, predavanja u sklopu Inovation Expoa i glazbeni program Open Air.
GreenOn FestivalPrvi dan rezerviran je za Start Up akademiju, čiji su polaznici studenti i mladi iz cijele Hrvatske, a broj polaznika bit će ograničen na njih 200, kako bi program, koji se održava u zadarskoj Gradskoj vijećnici, bio što kvalitetniji i interaktivniji. Predavači na akademiji bit će Šime Erlić, pročelnik odjela za EU fondove Grada Zadra, Aljoša Pleić, predsjednik uprave Sunstroom investicija te Saša Cvetojević, suosnivač Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.

Drugog dana, tijekom Inovation Expoa koji započinje u 17 sati na Trgu pet bunara, javnosti će biti predstavljeni Loox – električni autobomil Dok-Inga, studentska formula FSB racing teama, inovativni sustavi Membrain koncepta – pametne samoodržive studentske kuće te najbolji projekti izabrani iz natječaja inovacija GreenOn Inovation Expoa. Pobjednik će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 20.000 kuna i pomoć pri razvoju proizvoda od Zadarske razvojne agencije i poduzetničkog inkubatora.

Natjecatelji su mladi inovatori do 35 godina, koji se natječu u domeni zelenih tehnologija i društveno odgovornog poslovanja. Pobjednik ovog natjecanja biti će odlučen glasovima publike i stručnog žirija, sastavljenog od predstavnika partnera GreenOn Movementa.

Treći, rasplesani dan GreenOna na zadarskim Jazinama, zaokružit će nastup australsko-britanske Drum N’ Bass atrakcije Pendulum, majstora break beata The Freestylers, te domaćih house snaga Drop Dopers i Frankie Goes Deep. Festival je najavljen velikim warm up partyem u klubu Noa na Zrću uz gostovanje TJ Rozdilskog (TJR)

GreenOn

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,