Hard Place: Otvorenje na novoj lokaciji

Nakon točno 50 dana pauze zagrebački klub Hard Place ponovno kreće s radom.
Hard Place‘Preselili smo na novu adresu (Ulica hrvatske bratske zajednice 4 – u sklopu Nacionalne sveučilišne knjižnice – kod Bandićevih fontana) i nadamo se da ćete nam se pridružiti na trodnevnom otvaranju’, poručuju iz kluba.

Kako su stari Hard Place otvorili Bambi Molesters, tako su zamoljeni da zasviraju svoj svjetski surf rock i na otvorenju novog prostora. Svirka je u četvrtak 20. veljače od 20 sati.

Na drugom danu otvaranja novog prostora svojom sjajnom, vrućom i žestokom svirkom, u petak 21. veljače publiku će razveseliti Ballbreakers. Oni su jedan od ponajboljih AC/DC tribute bandova, što su dokazali već nebrojeno puta na staroj adresi, a evo prilike za vidjeti kako se snalaze na velikoj bini i hoće li klub ‘pucati po šavovima’.

Trodnevno otvaranje novog kluba zatvara legendarni Mario Kovač sa svojim nevjerovatnim DJ. setom. U subotu 22. veljače pod nazivom ‘Old School in New Place’, Mario Kovač će svojim izborom glazbe razveseliti i rasplesati sve koji se nađu na podiju jer je njegova play lista toliko neodoljiva da posjetitelji ne mogu prestati plesati.

Da bi otvaranje bilo ‘kako treba’, upad na sva tri dana je free. Vrata se otvaraju svaki dan u 20 sat, a svirke počinju iza 22 sata. Dođite provjeriti kao Vam se sviđa novi prostor, novi stage, razglas, light i stare (mlade) konobarice, a od ponedjeljka možete od 9 sati ujutro popiti i kavu, razgledati bogatu kolekciju memorabilija, zagirati fliper ili bilijar i razmijeniti iskustva od proteklog vikenda.

Hard Place

Tagged: , , , , , , , , , ,