Darujemo ulaznice: Hit teatar – Metoda za brak (100. izvedba)

U suradnji s Hit teatrom darujemo 1×2 ulaznice za predstavu ‘Metoda za brak’ Nine Horvat, u režiji Ive Srnec, koja će biti prikazana u kazalištu Vidra u petak, 18. siječnja (20 sati).

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu i termin koji vam odgovara.

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog         datum

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 17. siječnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 18. siječnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

Nezavisno kazalište Hit teatar, koje uspješno vodi producentica i glumica Matea Elezović Brdar, ponovno ima veliki razlog za slavlje. Njihova urnebesna komedija ‘Metoda za brak’, koja posljedne dvije godine žari i pali pozornicama Lijepe naše, doživjet će svoju jubilarnu, 100. izvedbu. Da je smijeh najbolji lijek, još jednom pokazat će uigrani komičarski trojac, popularni Zuhra kao gospodin Mikić, koji se zbog bračnih (ne)prilika našao između dvije vatre, svoje supruge u ulozi Mateje Elezović Brdar i opasne ‘doktorice za brak’, Petre Težak koja vodi zanimljive seanse za brakolomce. Uz zarazan humor i mnoštvo prepoznatljivih situacija iz muških-ženskih odnosa, 70-minutna predstava otkriva je li brak uistinu mrak, a ulaznice za ovu posebnu izvedbu koja će se ‘zasladiti’ i slavljeničkom tortom, mogu se rezervirati na blagajni ili internetskoj stranici kazališta Vidra.

I. C / Foto: Raul Brzić

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,