Hladno pivo: Mojoj majici (video)

I dok pjesma ‘Firma’ još uvijek odzvanja radijskim eterom refrenom ‘bog, domovina, nacija; svi na pod, ovo je privatizacija’, Hladno pivo uoči koncerata u Varaždinu 17. listopada te Sarajevu dan ranije, predstavlja spot za pjesmu ‘Mojoj majici’.

Album ‘Dani zatvorenih vrata’ donio je mnogo zanimljivih pjesama no jedna se brzo prometnula u svojevrsnu himnu publike Hladnog piva. Broj pogleda na youtubeu kao i reakcije na koncertima, izdvojili su pjesmu ‘Mojoj majici’ kao omiljeniju publici, pa je logično da je pjesma dobila video spot u kojoj glavnu ulogu imaju publika i fanovi Hladnog piva.

Spot je sniman prije tri tjedna na koncertu na Šalati u Zagrebu, gdje su posjetitelji bili pozvani da odjenu svoje najdraže majice. Neki su za tu priliku napravili vlastite originale, neki su pokazali svoje najdraže simbole i poruke, a neki su nosili majice najdražih bendova.

Krcata Šalata bila je odlična prilika za snimiti spot posvećen fanovima i majicama, a redatelj Tomislav Fiket i snimateljska ekipa napravila je odličan posao.

M. R. / Foto: Dunja Dopsaj


Hladno pivo-Dani zatvorenih vrata
Hladno pivo: Dani zatvorenih vrata
Tagged: , , , , , , , , , , , , ,