Hrenovke bez glutena i od čiste piletine

Kada je hrenovka Poli u pitanju možete se pozdraviti s mitovima o ovoj ukusnoj deliciji koja vam je uvijek pri ruci kada želite brz i dobar obrok od čistog pilećeg mesa.Mnogi od nas obožavaju ukusne hrenovke, njihov sočan okus i miris koji zove na još. Ali često o hrenovkama kruže netočne informacije da su u njima smljevena hrskavica i mljevene kosti. No, valja znati da se od sirovina slabije kvalitete ne može napraviti kvalitetna hrenovka s osobinama finog mesnog zalogaja.

Svi znamo da na spomen hrenovki rastu zazubice, kako malima tako i velikima. Naravno, u teoriji to može zvučati prilično jednostavno, no u praksi nismo sigurni koje hrenovke odabrati. Možda ste se i sami uhvatili u ovakvoj situaciji, ali znajte da nikada nije kasno krenuti nanovo.

Upravo se u hrani nalazi ‘gorivo’ potrebno za održavanje dobrog raspoloženja i radne energije. Pravi odgovor su Poli hrenovke (#POLIhrenovke), koje su izrađene od 90 % pilećeg mesa, ne sadrže gluten, a imaju i Halal certifikat.

Volite jesti iz lokalnog uzgoja? Svoje omiljene hrenovke Poli moći čete od sada konzumirati i uz to zadovoljstvo. Naime, od siječnja Perutnina Ptuj Pipo počinje lokalno proizvoditi hrenovke Poli, uz najviše i najzahtjevnije standarde u tvornici u Čakovcu, gdje se proizvodi i pileća posebna kobasica Poli za hrvatsko tržište. Kao domaćem hrvatskom proizvođaču s više od 600 zaposlenih, Perutnini Ptuj Pipo najvažniji su hrvatski potrošači, koji sve veći značaj pridaju lokalnoj proizvodnji i upotrebi lokalnih sastojaka u tom procesu.

Roditelji imaju vrlo važnu ulogu u razvijanju prehrambenih navika u svoje djece, stoga se trebaju dobro snaći u svakom razdoblju i dobro se informirati o nutritivnim vrijednostima namirnica koje daju jesti svojoj djeci. Da biste imali čistu peticu iz prehrane morate znati da pileće hrenovke Poli ponosno nose obilježje ‘Odabrale mame’ već drugu godinu zaredom. Krajem 2020. godine hrvatske su mame, u jedinstvenom istraživanju zadovoljstva u konzumaciji proizvoda i usluga, u kategoriji hrenovki još jednom kao najbolje, odabrale hrenovke Poli.

Proizvodni lanac Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec, dio Grupe Perutnine Ptuj, potrudio se da od hrane za piliće pa do finalnih proizvoda sve teče u Hrvatskoj i temelji se na integriranom sustavu KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost), gdje su svi procesi proizvodnje hrane od polja do stola strogo kontrolirani. Više na: Odabrale mame.

P. R.


Tagged: , , , , , , , , ,