Hrvatske rode u finalu reklamnog Oscara u Cannesu

Ljubavna priča koju je ove godine na jedinstven način predstavila Jana kroz svoj projekt ‘Voda s porukom ljubavi’ osvojila je Hrvatsku i regiju, a nisu joj odoljeli ni članovi žirija međunarodnog festivala kreativnosti Cannes Lions.Jana-rodePrvi puta je jedna hrvatska kampanja ušla u finale ovog prestižnog natjecanja, a s obzirom na plemenitu poruku ljubavi i sve dosad viđeno, Malena i Klepetan, te Jana i njihova ključna poruka ‘samo ljubav’ mogli bi im donijeti i glavnu nagradu. Video naziva ‘Wining Of Love’ koji je realiziran u sklopu projekta ‘Jana Voda s porukom ljubavi’ ušao je u finale Branded Content & Visual Storytelling Live Broadcast/Live Streaming među pedesetak radova pristiglih iz cijele regije i čak 45.000 radova iz cijelog svijeta.

Cannes Lions najrelavantiniji je festival za oglašavanje na svijetu, takozvani Oscar za reklame, a postavlja trendove koji se prate i ‘kopiraju’ u svijetu u idućih desetak godina. Potvrda je to da je Jana s porukama ljubavi probila granice, postavila nove standarde te da je ova ljubav zaživjela i izvan granica Hrvatske.

Malena i Klepetan jedan su od najpoznatijih ljubavnih parova Hrvatske, iako je riječ o rodama. Njihova ljubav koja ne poznaje granice inspirirala je mnoge i ljubavi dala novo značenje, a Jani je omogućila da kroz svoj projekt ‘Voda s porukom ljubavi’ kroz video priču pokaže iskrenu i pravu ljubav.

S obzirom na važnost festivala i njegov utjecaj na marketinšku i reklamnu industriju, ulazak u finale je respektabilan uspjeh i potvrda odlične suradnje Imaga i Jane, ali i činjenice da je njihova priča svojim porukama zainteresirala prvo javnost, a sada i stručnjake. Mogu li Imago Oilvy i Jana sa svojom pričom o bezgraničnoj ljubavi postati prvi hrvatski osvajači prestižnog Lava, kojeg dobivaju pobjednici ovog prestižnog festivala saznat ćemo u subotu kada će žiri i službeno proglasiti pobjednike.

P. R.


Roda i Stjepan Vokić
Ljubav čovjeka i rode
Tagged: , , , , , , , , ,