Hrvoje Hribar opet na čelu HAVC-a

Na temelju članka 9. i 10. Zakona o audiovizualnim djelatnostima ( Narodne novine , br. 76/07 i 90/11) i članka 19. Statuta Hrvatskog audiovizualnog centra, Upravni odbor Hrvatskog audiovizualnog centra u Zagrebu na jedanaestoj (11.) sjednici održanoj 2. prosinca 2014. godine, donio je Odluku o imenovanju ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra. Tom odlukom imenovan je Hrvoje Hribar za ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra na vrijeme od četiri godine, počevši od 6. prosinca 2014. godine.

Hrvoje HribarNa raspisani javni natječaj za ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra objavljenog u Narodnim novinama 15. listopada 2014. (Narodne novine, br. 121/14) u propisanom roku molbu je podnijelo dvoje (2) kandidata.

Na temelju natječaja, nakon provedenog postupka, uvidom u natječajnu dokumentaciju, programe rada i koncepta Nacionalnog programa za naredno razdoblje, Upravni odbor odlučio je imenovati Hrvoja Hribara za ravnatelja Centra. Imenovani ispunjava uvjete propisane člankom 11. Zakona o audiovizualnim djelatnostima (Narodne novine, br. 76/07 i 90/11) i odredbama Statuta Hrvatskog audiovizualnog centra.

Sjednici Upravnog odbora na kojoj je donesena odluka o izboru ravnatelja nije prisustvovala Darija Kulenović Gudan, opravdavši svoj izostanak osobnim razlozima.

HAVC / Foto: FAMA

Tagged: , , , ,