Istarski glazbenici za žrtve potresa

Gustafi, Edi East Trance Blues, Šajeta, Veterinari, Tedi Grubica, Medea Market Sindik…
Veliki online humanitarni koncert povodom 40. rođendana grupe Gustafi posvećen stradalima u potresu s područja Petrinje, Siska, Gline i okolice, održat će se u petak, 8. siječnja (20 sati).

Mnogi istarski glazbenici okupili su se na ovom virtualnom koncertu kako bi dali svoj doprinos, i na način na koji najbolje znaju, pomogli žrtvama potresa. Sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran. Ulaznice se mogu kupiti s nekoliko klikova na stranici partnera entrio.hr koji se rado odazvao i ustupio svu online infrastrukturu i sustav prodaje ulaznica.

Koncert će se moći pratiti putem ovog linka, a nastupit će Gustafi, Šajeta, Edi East Trance Blues, Veterinari,Tedi Grubica i Medea Market Sindik. Program će voditi Dražen Turina Šajeta, a Medvid produkcija odradit će tehnički posao i cijeli prijenos, kako bi vi mogli iz sigurnosti vašeg doma uživati u koncertu.

‘Dogodila se velika tragedija i nismo mogli ništa ne napraviti. Ideja o humanitarnom koncertu rodila se vrlo brzo, bacili smo se na organizaciju i u kratkom roku sve uspjeli realizirati. Svi su se rado odazvali i odrekli bilo kakve naknade za svoj posao, tako da i sve vas pozivam da sudjelujete, kupite ulaznicu za koncert, koji nažalost mora biti virtualan, i uživate u glazbi. Što više novaca sakupimo, to ćemo moći više njima pomoći’, izjavio je Alen Peruško iz Gustafa.

Ovo je ujedno i proslava 40. rođendana Gustafa, koji bi u starom normalnom bio obilježen popularnom ‘štalom’, no zbog epidemioloških mjera i pijeteta prema svemu onome što je Banovina preživjela posljednjih dana, koncert će biti online.

‘Želimo pomoći i ovo je najmanje što možemo učiniti’, rekao je Boris Plastić, direktor MedVid produkcije.

A. R.


Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,