Iza sna u kinima

‘Iza sna’, hrvatski dugometražni film snimljen u nezavisnoj produkciji, u kino distribuciju kreće preko Continental filma od 4. prosinca.

Filmskom zapletu kumuje osobno nezadovoljstvo Tihog (Borka Perića) koji živi sa suprugom Lanom (Anom Vučak). U želji za promjenom života, Tihi u isprepletenim, usko povezanim pričama, prolazi kroz dvije krajnosti. U jednu koja završava pljačkom, odvodi ga Pavle (Dušan Bućan), kvartovska faca uvijek zaokupljena mutnim poslovima, a u drugu koja mu otvara vrata glazbene karijere, Tihog uvodi glazbeni producent Sanjin (Krunoslav Belko).

Producent filma je Matija Jakšeković iz Jamat produkcije, a koproducenti su Interfilm i Embrio Production. Redatelj je Igor Filipović Fila koji uz Jakšekovića potpisuje i scenarij. Direktor fotografije Goran Legović. Dizajn zvuka potpisuju Dario Domitrović, Dušan Maksimovski i Dominik Krnjak, a originalnu glazbu Dražen Kvočić i Pavle Vidaković. Majstorice maske su Zdenka Mihelj i Asja Novaković. U glavnim su ulogama Dušan Bućan, Borko Perić, Ana Vučak i Krunoslav Belko.

S. R.

Tagged: , , , , , , , , , , ,