Jesen u parku Zore i Kaje Stepinac

Zora i Kaja osamnaestomjesečne su blizanke glumice Mirne Medaković Stepinac, koja je odnedavno njihovo odijevanje prepustila francuskom brendu Orchestra.S ciljem pokazati kako blizanke odjenuti u istu temu, ali različite modele učeći ih da svaka razvije svoj stil, ali i bude slična svojoj sestrici, Orchestra je ovih dana snimila kampanju s temom ‘Jesen u parku’.

‘Kad je odijevanje moje djece u pitanju, najvažnije je da Zora i Kaja nose kvalitetnu odjeću napravljenu od prirodnih materijala te da odjeća tijekom čestih pranja u perilici ne gubi svoj oblik. Volim Orchestru jer je kvalitetna i odličnog dizajna. Volim je i zbog činjenice da u jednoj sezoni osim osnovnih modela postoji više mini tema koje osvježavaju ormare. Tako svoje cure uvijek mogu raznoliko odjenuti za vrtić, igru u parku, ali i za svečane prigode’, komentirala je Mirna suradnju ženskog dijela obitelji Stepinac i proslavljene Orchestre.

Jesen u parku Zore i Kaje svojim je fotografskim objektivom ovjekovječio fotograf Nikola Zoko, a stajling malih djevojčica osmislila je stilistica Alma Premerl Zoko.

P. R.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,