Jimmy Stanić na 7. rođendanu Hard Placea

Zagrebački ‘najveći mali rock klub’ Hard Place u subotu, 30. rujna slavi 7. rođendan i proslavit će ga uz nastup legendarnog Jimmyja Stanića.Na sceni je više od pola stoljeća, a napunio je 88 godina, što pridonosi njegovu statusu istinske legende domaće glazbene scene. No, više od svega legendom ga čine njegovi fenomenalni nastupi koji su na pola puta između vrhunskog jazz/blues i zabavnog koncerta i stand up komedije. Uz suprugu Barbaru i njegov trio, Jimmy Stanić će zabaviti sve sretnike koji uspiju ući u Hard Place na proslavu rođendana.

Jimmyja su često uspoređivali s Frank Sinatrom ili Dean Martinom, koji su bili sjajni pjevači ali i vrhunski komičari. On uvijek nasmije publiku do suza (imali bi tu što današnji mladi stand up komičari učiti), a u skečevima mu pomaže njegova Barbara, koja uz njega i pjeva ‘Kukavicu’ i ‘Noćas ću draga tebi šaptat nježne riječi’. Jimmy će nas podsjetiti na svoj široki repertoar, od neizbježne ‘Kobile Suzi’ ili ‘Dimnjačara’, preko legendarnih stranih hitova ‘That’s Amore’ ili ‘When The Saints Go Marching In’ pa do neizbježne šansone ‘Prolazi sve’.

Stjepan Jimmy Stanić jedan je od najvećih zabavljača hrvatske glazbene scene i pravi showman koji suvereno vlada pozornicom i publikom. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku vidjeti i čuti dobitnika Porina za životno djelo. Ulaznice na vratima kluba su po 40 kuna, a 20 za članove kluba i studente. Organizatori se nadaju da će im Jimmy i Barbara razrezati slavljeničku tortu.

H. D.


Tagged: , , , , , , , ,