Još poslastica na Zagreb indie reviji filmova

Došli smo do petog dana Zagreb indie revije filmova, koja se prikazuje u Cinestarima Zagreb, Rijeka, Split, Osijek i Mostar.Zagreb indie revija filmovaDanas (ponedjeljak) od 19 sati prikazuje se laureat Berlin film festivala ‘Križni put’ Dietricha Bruggemanna, gorka priča o djevojčici koja želi postati sveticom. Film je nagrađen na Berlinaleu nagradom za najbolji scenarij kojeg potpisuje sam redatelj. U 21.15 sati poslastica za sve ljubitelje crnih komedija, argentinski naslov Damiana Szifrona ‘Divlje priče’. Urnebesna komedija nagrađena je na San Sebastianu i u Sarajevu nagradom publike.

Film redatelja Wiliam H. Macyja ‘Rudderless’ na programu je 5. studenoga od 19 sati. Priča je to o ocu koji u spomen na svog pokojnog sina otkriva glazbu i njezinu moć u izliječenju boli. U 21.15 sati na programu je nagrađivana mađarska drama ‘Bijeli Bog’, dobitnik nagrade Posebni pogled na Cannesu 2014.

Zadnjeg dana u četvrtak, 6. studenog, od 19 sati prikazuje se fantastična drama ‘Dvojnik’ Richarda Ayodea u kojoj naslovnu dvostruku ulogu šeprtljivca / oportunista tumači mladi Jesse Eisenberg. Zadnji se prikazuje od 21.15 vestern ‘Homesman’, redatelja i glumca Tommyja Lee Jonesa, u kojem dvostruka oskarovka Hilary Swank tumači naslovnu ulogu.

ZIRF


Pročitajte još: 1. Zagreb indie revija filmova


 

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,