Josipa Lisac: Rasprodan Koncert za Karla

Ovogodišnji ‘Koncert za Karla’, kojim Josipa Lisac obilježava sjećanje na svog supruga i najbližeg suradnika Karla Metikoša, održat će se u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture u srijedu, 10. prosinca.

Josipa Lisac-Koncert za KarlaTvornica dočekuje Josipu u novom ruhu nakon punih 11 godina. Posljednji put ‘Koncert za Karla’ održan je u ovom u klubu 2003. godine.

Josipa je prošle godine proslavila 40 godina od objave albuma ‘Dnevnik jedne ljubavi’ nastupajući diljem regije i inozemstva, na rasprodanim koncertima koji su uključivali dva gostovanja u zagrebačkoj dvorani Lisinski, svirke u Sava centru u Beogradu, pulskoj Areni, Šibeniku, Opatiji, Osijeku, Skopju i mnogim drugim gradovima. Zagrebačka publika imat će još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz više od četiri desetljeća Josipine impresivne karijere: ‘Dok razmišljam o nama’, ‘Na, na, na, na’, ‘Vjerujem ti sve’, ‘Magla’, ‘O jednoj mladosti’, ‘Hir, hir, hir’, ‘Ležaj od suza’, ‘Danas sam luda’, ‘Ja bolujem’… Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Davor Črnigoj i Borna Šercar.

T. V.


Pročitajte još: Josipa Lisac oduševila prepun Lisinski , Josipa Lisac pjevačica godine


 

Tagged: , , , , , , , , , , ,