Josipa Pavičić Berardini i Anita Freimann gošće Ženske priče

Za sve željne motivacijskih priča sprema se novo izdanje književne večeri ‘Ženska priča’ na temu ‘Snaga žene među knjigama’.

U ljetnom ruhu humanitarne ‘Ženske priče’, u utorak, 4. srpnja u 20 sati, voditeljica Marijana Perinić ugostit će Josipu Pavičić Berardini s novom knjigom ‘6 milimetara’ te prvu hrvatsku doktoricu sreće, doc.dr.sc. Anitu Freimann s knjigom ‘Hrabrost na putu sreće’. I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana koji su prodani u rekordnim nakladama: ‘Sara Santini’, ‘GL’amour’ i ‘ Lopov moje mladosti’. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

Dr. sc. Anita Freimann docentica je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Doktorirala je na ekonomiji sreće koja se bavi blagostanjem, indeksima sreće i onim što država može napraviti u svrhu povećanja kvalitete života. Privatno, želi promijeniti svijet pa stoga najviše mijenja sebe. Kao doktorica sreće, u ime Instituta za sreću održava različite seminare (za pojedince, lokalne zajednice i tvrtke) i savjetovanja kojima su u središtu kvaliteta života i sreća, a najsretnija je kada motivira i potakne druge na promjenu, rast i život u sreći.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija stola na e-mail: [email protected] ili mobitel: 099/758-9934.

A. C.

Foto: Mare Milin


Ženska priča uz zdrave savjete za aktivniji život

Motivacijska Ženska priča uz stručne savjete za zdrav život

Svibanjska Ženska priča sa Sanjom Doležal i Antonijom Blaće
Tagged: , , , , , , , ,