Kako izliječiti svoj život

VBZ-ov knjižarsko-galerijski centar Fadil Hadžić u Zagrebu, u suradnji s Inspiracija d.o.o., organizira u subotu 19. listopada u 11 sati interaktivno predavanje ‘Kako izliječiti svoj život’.

Sudjelovat će Kristina Bulešić, licencirana trenerica Heal Your Life programa, koja će održati interaktivno predavanje ‘Kako izliječiti svoj život’ s naglaskom na prevenciji pojave zloćudne bolesti – raka.

Živite li život kakav želite? Jeste li svjesni svojih potreba? Živite li prema svojim potrebama ili prema očekivanjima tuđih potreba? Znate li reći NE? Prepoznajete li razarajuće emocije u sebi i štetu koju čine? Dozvoljavate li sebi da budete zdravi i sretni? Volite li sebe baš takvima kakvi jeste? Odgovori su u vama, otkrijte ih i dajte sebi pravo da živite život kakav zaslužujete!

Začetnica Heal Your Life programa je Louise L. Hay, jedna od vodećih ličnosti na području motivacije, samopomoći i osobnog razvoja, koja je i sama preboljela rak upravo zahvaljujući vlastitoj upornosti, vjeri i oslobađanju negativnih emocija. U interaktivnom predavanju biti će riječi o emocijama razaračima koje su, prema Louise L. Hay, emocije koje dovode do pojave raka i drugih bolesti. Na predavanju će biti predstavljen program Heal Your Life te će posjetitelji imati prilike sudjelovati u vježbi Unutarnje dijete koja je dio Heal Your Life programa, a koja se bavi upravo prepoznavanjem i oslobađanjem negativnih emocija. Također će biti govora i o samom pojmu afirmacija, njihovoj moći i djelovanju, a posjetitelji će moći sami kreirati svoje afirmacije koje će ih svakodnevno motivirati, dati im snagu i pomoći u prevenciji ili borbi s opakom bolesti. Prema Heal Your Life programu, veliku ulogu u ozdravljanju ima i zahvalnost, stoga će na predavanju biti govora i o tome.

VBZ

Tagged: , , , , , , , , , , ,