Klodier: Jedinstvena modna web platforma

U zagrebačkom restoranu Dubravkin putu predstavljena je jedinstvena modna platforma Klodier što su podržali i brojni modni insideri.Klodier je jedinstvena modna e-commerce platforma koja na jednom mjestu okuplja najuzbudljivije fizičke butike, modne ateljee te izložbene prostore domaćih i stranih dizajnera iz raznih gradova. Bilo da se radi o potrazi za poznatim domaćim ili stranim brendovima ili jednostavno o želji za otkrivanjem novih dizajnera ovo mjesto nezaobilazno je za svakog modernog kupca. Osim neusporedivog izbora odjeće, obuće i modnih dodataka, nezaobilazan je i modni / lifestyle kanal Click&Watch koji kroz intervjue, događaje, behind the scenes priče i editorijale upoznaje te prati dizajnere i zanimljive butik adrese.

Klodier je na jednom mjestu okupio brojne dizajnere i brendove poput: Charlie design, Dioralop, Klisab, Donassy, I– gle, Nika Tom, Loré, Spirit by T.B., Mirta Jewelry, Bonton store & gallery, Blackpearl by S.L., Fasada… Cilj ove platforme je spojiti modu i tehnologiju tj. fizičko s digitalnim te svima predstaviti i one najskrivenije, autentične dizajnere i butike za koje se niti ne zna da postoje u nekom gradu. Klodier će u budućnosti svoju publiku stalno oduševljavati novim i inovativnim idejama kao što su ekskluzivne kolaboracije dizajnera samo za Klodier.

Posebnost je što niti jedna druga web trgovina u Hrvatsjoj, a niti globalno, nema ovakav koncept predstavljanja fizičkih butika i dizajnera. On pomaže da se butici i dizajneri povežu s globalnom publikom, pravedno natječu i prošire na svjetskom tržištu te nude svoje proizvode i kreacije svima, a ne samo fizičkim prolaznicima. Prikazuje fizičke butike, izložbene prostore i ateljee kao zasebne brendove te ih kao takve i promovira. Kupcima nudi jedinstvene primjerke, unikatne i autentične komade, manje serije koji se ne mogu pronaći nigdje drugdje što zasigurno u njima izaziva osjećaj ekskluzivnosti i posebnosti.

Klodier platforma namijenjena je za nove i već poznate domaće i strane dizajnere, butike i njihove brendove, koji su odlučili otvoriti svoja vrata modernom i jedinstvenom kupcu. Proizvodi naručeni putem Klodiera bit će poslani izravno s njihovih fizičkih lokacija, a svaki proizvod bit će pakiran ručno i s posebnom pažnjom od strane vlasnika butika ili samog dizajnera, čime se prema vašem proizvodu pristupa s velikom pažnjom i ljubavi.

Ovaj poslovni model jamči neusporediv raspon odjevnih komada; od vrlo dobro poznatih brendova pa do najzanimljivijih novih dizajnerskih imena koja se nalaze u raznim gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Siena… Kupci jednostavno mogu birati hoće li posjetiti i kupiti svoj odjevni komad online ili fizički u gradu u kojem se nalaze. Klodier je prva hrvatska tvrtka koja pruža takvu vrstu online usluge i vjeruje kako je stvorena e-commerce platforma koja bi zauvijek mogla promijeniti modno tržište.

M. R. / Foto: John Pavlish

Tagged: , , , , , , ,