Kolinda i Karamarko u stand up showu

U prepunom zagrebačkom klubu Maraschino, stand up comedy show o muško-ženskim odnosima ‘Štiklom u mozak, loptom u dupe’ proslavio je svoj četvrti rođendan.

Svečanu proslavu otvorio je Tomislav Karamako nakon čega mu se na sceni pridružila i PreCjednica Kolinda koja se osvrnula na prvu godinu svog mandata i studentskog života uputivši pohvale, ali i kritike prema novoizabranoj Vladi. Završavajući svoj govor riječima ‘samo nam molitva može pomoći’ pozvala je na scenu velečasnog don Šička Alića koji je blagoslovio mnogobrojnu publiku i pozvao sve na molitvu.

Kako se radi o stand up komediji, na sceni ipak nisu bile prave osobe, nego su ih utjelovili proslavljeni komičari: Filip Balen, satiričar s portala News bar (Karamarko), Denis Rajčić (don Šičko Alić) i Marijana Perinić (PreCjednica Kolinda).

Upravo je Marijana Perinić uspješno utjelovila Kolindu Grabar Kitarović lani na trećem rođendanu showa nakon čega je snimka njezina uvodnog govora pregledana preko 350,000 puta na YouTubeu.

U sklopu programa nastupali su i drugi profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u klubovima diljem regije: Zvonko Kožić, Domagoj Pintarić te Mišo Sorić, poseban gost iz Dubrovnika koji je publiku oduševio imitacijama Ćire Blaževića, Zdravka Mamića, Nine Raspudića, Luke Modrića i Joe Šimunića.

M. P. / Foto: Mateya Eya


Marijana-Perinić-PreCjednica Kolinda
PreCjednica Kolinda na 4. rođendanu stand up showa
Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,