Kompresivni rukavi: Zbogom leptirićima na rukama

Nakon kompresivnih tajica Silver Wave koje na vrlo jednostavan i brz način rješavaju probleme s celulitom, popularni talijanski modni brend Solidea predstavlja još jedan proljetni must have.To su Silver Wave Slimming Sleeves kompresivne mikromasažni rukavi koji smanjuju nakupine celulita, oblikuju i dreniraju ruke. Redovitim nošenjem ovih rukava vrlo brzo možete pozdraviti ‘leptiriće’ na rukama nastale tijekom dugogodišnjeg nakupljanja celulita.

Po čemu su ovi rukavi toliko posebni?
Savršeno udoban, ovaj steznik idealan je za cjelodnevno i svakodnevno nošenje. Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka. Izrađeni su od prozračnog materijala s dodatkom Meryl Skinlife mikroniti koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa te umanjuje znojenje i svrbež. Bakteriostatska vlakna s ionima srebra održavaju kožu čistom, suhom i zdravom.

Za idealni učinak preporučuje se svakodnevno nošenje, najmanje osam sati dnevno. Dostupni su u crnoj i champagne boji, kako bi ostali nevidljivi čak i ispod jako svijetle odjeće poput bijelih haljina i košulja.

Gdje kupiti? U svim boljim ljekarnama i putem Solidea web shopa.

P. R.


Tagged: , , , , , , , ,